&Beyond Bengurra Island

BENGURRA ISLAND, MOZAMBIQUE

Kom med på et eventyr til den magiske &Beyond Bengurra Island i Mozambique. Dette eksotiske paradis vil fortrylle dine sanser og tage dig med på en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Slap af på de hvide sandstrande og nyd en privat picnic med udsigt til det endeløse blå hav. Lad dig forkæle med luksuriøse spa-behandlinger og oplev den lokale kultur og traditioner på en spændende udflugt. Dyk ned i en verden af farverige koralrev og fascinerende dyreliv, hvor du kan opleve de sjældne søkøer, der roligt svømmer rundt i det klare vand og skaber en aura af mystik. Udforsk havet og svøm side om side med farverige fisk og majestætiske rokker, der glider elegant gennem vandet.


Abundance Travel - &BEYOND BENGURRA ISLAND, MOZAMBIQUE

"&Beyond Bengurra Island er det ultimative

eventyr, der vil tage dig med på en rejse ind i en verden af skønhed og mystik. Der er mange oplevelser at vælge imellem."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021