Cap Vermell Grand Hotel

MALLORCA, SPANIEN

Træd ind i en verden af uovertruffen elegance og fortryllende charme på Cap Vermell Grand Hotel, hvor hvert øjeblik er en oplevelse af forkælelse.

Beliggende i hjertet af en traditionel mallorcinsk landsby, er dette en sand oase af ro og raffinement, hvor lokal kunst, en afsides strand og betagende udsigter over den fortryllende Canyamel-dal og det azurblå Middelhavet venter på at blive udforsket. Ud over at forkæle dine sanser med smukke omgivelser tilbyder hotellet en kulinarisk rejse som ingen andre. Gå på opdagelse på det livlige "landsbytorv", hvor en mangfoldighed af autentiske køkkener venter på at fortrylle dine smagsløg. Fra eksotiske smagsoplevelser til velkendte favoritter, er der noget for enhver smag. Og lad dig ikke snyde af Restaurant VORO, som har modtaget to Michelin-stjerner og er kendt for sin enestående gastronomi og unikke smagsoplevelser.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk flugt, en luksuriøs ferie eller bare en storslået oplevelse, er Cap Vermell Grand Hotel det perfekte valg.


Abundance Travel - CAP VERMELL GRAND HOTEL, MALLORCA

"Menuen på Voro er en hyldest til øens mangfoldighed, med

retter inspireret af Middelhavets friske smage og lokale specialiteter."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Spanien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021