Soneva Kiri

KOH KOOD, THAILAND

5-stjernet resort omgivet af vild jungle og uberørte strande på den uspolerede tropiske ø Koh Kood.

Hver villa er udskåret af naturligt drivtømmer, hvilket skaber enestående og anderledes arkitektur, der smelter sammen med den frodige natur. Med indslag af gule interiører er Soneva Kiri stilfuld, sofistikeret, rummelig og vil efterlade dig komfortabelt i hvert eneste hjørne i din private og afsides beliggende villa. Hver luksuriøse villa med privat swimmingpool er spredt ud i den tætte jungle, så du føler, at du er den eneste på øen.

De større villaer har desuden vandrutsjebaner, der giver timers underholdning og vækker det indre barn i alle. Værelserne er rummelige med stilfuldt minimalistisk indretning, men med alle de luksuriøse faciliteter, du ville forvente af et 5-stjernet resort. Du får også nøglerne til din egen personlige golfbil, så du nemt kan udforske Soneva Kiri's enorme jungle-resort uden at skulle vente på, at personalet henter dig. Resortet henvender sig både til par og familier.


Abundance Travel - SONEVA KIRI, THAILAND

"Treepod dining på Soneva Kiri tilbyder en unik spiseoplevelse i et spektakulært trætops-miljø. Her kan du nyde lækre retter lavet af friske lokale råvarer, mens du beundrer den betagende udsigt over havet og junglen. En uforglemmelig oplevelse for alle sanser.."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021