Patina Maldives

NORTH MALE ATOLL, MALDIVERNE

Patina Maldives er et af Maldivernes mest eksklusive resorts med de smukkeste villaer i skandinavisk design.

Sofistikerede og miljøbevidste Patina Maldiverne er et fristed for den kræsne rejsende, der også sætter pris på arkitektur og design. Resortet kan prale af 90 udsøgt indrettede villaer i rene linjer og lyse nuancer. De chikke villaerne, der er fordelt på stranden og på pæle i havet, er i en klasse for sig. Der er store villaer fra ét op til 3 soveværelser til de største familier. Derudover er der 20 Fari Studios, designet af den berømte brasilianske arkitekt, Marcio Kogan. Og med ni restauranter og barer samt tre madvogne på øen kan du vælge kulinariske retter fra solopgang til solnedgang. Patina Maldives henvender sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - PATINA, MALDIVERNE

Drømmer du om at stikke af fra hverdagens trummerum og fordybe dig i luksus og afslapning? Så er Patina Maldives det perfekte rejsemål for dig! Beliggende i det smukke Male North Atoll, byder resortet på en gennemført blanding af luksus og design.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Maldiverne

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge