Kisawa Sanctuary

BENGUERRA ISLAND, MOZAMBIQUE

Oplev paradiset på Kisawa Sanctuary i Mozambique, der er i særklasse som et af de bedste resorts i Afrika.

Dette eksklusive resort kombinerer moderne design med traditionel afrikansk arkitektur. De luksuriøse villaer er omhyggeligt indrettet med lokale håndværk og materialer, hvor hver villa har sin egen private infinity-pool og overdådige udendørs terrasse. Den prisvindende spa og wellness-centeret tilbyder en bred vifte af behandlinger, der vil forynge både krop og sind. Udforsk det krystalklare vand og det imponerende koralrev gennem dykning eller snorkling, tag på en spændende safari og oplev det fantastiske dyreliv i området, eller nyd en romantisk middag på stranden under stjernerne. Gourmetrestauranten serverer enestående kulinariske oplevelser med fokus på friske lokale råvarer.

Kisawa er en kombination af 11 en, to og tre-værelses bungalows beliggende i en 300 hektar stor kyststrækning af skov, strand og klitter.


Abundance Travel - KISAWA SANCTUARY, MOZAMBIQUE

"Fra øjeblikket du træder ind i denne magiske verden, vil

du blive overvældet af skønheden og freden i dette tropiske paradis".

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge