Six Senses Laamu

LAAMU ATOLL, MALDIVERNE

Six Senses Laamu er det eneste resort i Maldivernes sydlige Laamu Atoll, langt fra andre resorts og med en funklende stjernehimmel om natten. En indenrigs flyvetur bringer dig til et paradis med 97 bæredygtige villaer, der ligger over lagunen og på øen.

På det omkringliggende husrev kan du snorkle mellem eksotiske fisk, koraller, skildpadder samt lejlighedsvis få besøg af delfiner. Kokkene tilbereder sunde og velsmagende retter, der er skabt af råvarer dyrket i øens egne økologiske haver. Six Senses Spas højt kvalificerede terapeuter og gæstepraktikanter tilbyder et omfattende udvalg af prisbelønnede signaturbehandlinger, foryngelses- og wellness specialiteter. De mindste villaer er på 108 m2, mens de største er på 253 m2. I alle villaer kan der som minimum bo 3 voksne eller 2 voksne & 2 børn.

Er du til ægte barfodsluksus med privatliv og diskret service, skal du vælge Six Senses Laamu. Både par og familier er meget velkomne.


Abundance Travel - SIX SENSES LAAMU, MALDIVERNE

YinYang, Maldivernes mest berømte surfingbølge, bryder lige offshore, men men der er også muligheder for at prøve kræfter med de nærliggende bølger.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Maldiverne

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021