Amilla Maldives Resort & Residences

BAA ATOLL, MALDIVERNE

Amilla Maldives Resorts & Residences er beliggende i UNESCO Biosphere Reserve i Baa atollen, omgivet af koralrev og et væld af fisk. Amilla Maldives Resorts & Residences tilbyder dig fantastiske, store villaer, enten på pæle eller blandt frodige trætoppe på stranden med uberørt hvidt sand.

Her er i alt 59 villaer, smukt indrettet og alle med privat pool. Stilen er hen af Skandinavisk, men samtidig med en Middelhavnsstemning – især om aftenen når restauranterne lyses varmt op af lyskæder i palmetræerne. Af de 59 villaer har du mulighed for at vælge en af de otte majestætiske villaer med hele 4-8 soveværelser til private fester,ligger omkranset af farverigt koralrev i den nordlige Thaa Atoll. Resortet kendetegner afdæmpet luksus i smagfulde villaer med design i lyse nuancer med et rent snit, uden at det bliver upersonligt. Indretningen kan sammenlignes med bedste skandinaviske sommerhusstemning.

Fra Males internationale lufthavn er der ca. 30 minutter med vandflyet til Amilla Maldives Resorts & Residences. Amilla henvender sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - AMILLA RESORT & RESIDENCES, MALDIVERNE

"Der er underholdning for alle aldre; kæmpe fælles pool, legerum for de yngste og en samlig restaurater i verdensklasse, hvor du kan slappe af med familie og venner, mens maldivernes fortryllende skønhed udfolder sig omkring dig"

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Maldiverne

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge