Six Senses Douro Valley

DOURO VALLEY, PORTUGAL

Leder du efter det rette sted at bo i Dourodalen, hvor lokalitet er i centrum og hvor fokus er på kvalitetsvin, gourmetmad og generelt velvære, så er Six Senses Douro Valley løsningen.

Den gamle vingård byder på fantastisk natur af talrige vinranker, udsigt til Dourofloden og Six Senses verdenskendte spa med citrusbaserede behandlinger. Tag en svømmetur i poolen ude- eller inde eller nyd stilheden fra liggestolen. Lige meget hvor du befinder dig på Six Senses er indretningen altid smagfuld. Dette er også gældende på de rummelige 60 værelser og suiter, restauranterne og udendørsområderne. Der er lagt vægt på selv den mindste detalje. Six Senses Douro Valley byder på mange aktiviteter som kano-og kajaksejlads på Dourofloden, picnic i den betagende natur, en tur på Mountainbike på de mange afmærket stier og endda træklatring. Oplev citrusbaserede spa-behandlinger, tag på et flodkrydstogt eller en helikoptertur for fuldt ud at absorbere Dourodalen.


Abundance Travel - SIX SENSES DOURO VALLEY, PORTUGAL

"Oplev citrusbasede spa-behandlinger, tag på et flodkrydstogt eller en helikoptertur for fuldt ud at absorbere Dourodalen."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Portugal & Spanien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge