Finca Serena

MALLORCA, SPANIEN

Finca Serena er et af de nyeste og mest eksklusive boutiquehoteller på Mallorca.

Tag en pause fra din travle hverdag og nyd et enestående miljø med olivenlunde, vinmarker, gourmetmiddage, mens du bor i en stor suite med udsigt til marker og bjerge. Der er et hav af aktiviteter til gæsterne, der bor på Finca Serena. Sæt forbindelsen til det travle liv på pause og få kontakt med dit indre jeg med yoga-, mindfulness- eller pilates. Sæt fokus på kroppen med en kredsløbstrænings-session hjulpet af Finca Serenas fagfolk. Eller nyd en hyggelig stund med et spil petanque. Her er et væld af muligheder. Du kan spille golf på en af de nærtliggende baner, sejle, cykle, deltage i et madkursus – eller blot nyde stilheden og solen ved pool.

De 25 værelser og suiter er dekoreret til perfektion med naturlige lyse stoffer, sten, træ og andre lokale materialer, der giver hvert rum et unikt præg. De fleste af værelserne er med private terrasser, andre ligger lige ud til haven. De deler alle udsigten over ejendommens oliventræer og det typiske Mallorca-landskab.


Abundance Travel - FINCA SERENA, MALLORCA, SPANIEN

"Finca Serena ligger idyllisk blandt olivenlunde og blot 30 minutters kørsel fra Palma by. Fincaen henvender sig til voksne og børnefamiler, hvor børnene er min. 14 år"

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021