The Miami Beach Edition

MIAMI SOUTH BEACH, FLORIDA, USA

Træd ind i en fortryllende verden på The Miami Beach EDITION – et sandt paradis spredt over 3,5 magiske hektar langs stranden i South Beach, Miami. En bedre beliggenhed i Miami findes ikke.

Oplevelsen på The Miami Beach EDITION er helt enestående, med en lobby og en frodig have, der skiller sig ud på særlig vis. Det øjeblik du træder ind, omfavnes du af en varm velkomst, og hotellets dedikerede team stræber konstant efter at opfylde dine inderste ønsker.

Kombiner dit ophold med alt, hvad byen har at tilbyde - fra spændende attraktioner til fortryllende shopping og uforglemmelige restaurantoplevelser. Og når du har brug for at slappe af, kan du nyde en forfriskende dukkert i poolen. I Miami forenes det pulserende byliv med en fantastisk strandoplevelse på en måde, få storbyer kan prale af.

The Edition henvener sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - The Miami Beach EDITIONC, FLORIDA, USA

"Gå ikke glip af signaturrestauranten, kurateret af den verdensberømte

Michelin-stjernekok Jean-Georges Vongerichten, der løfter gastronomien til himmelstræbende højder."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge