Abundance Travel

Jeg er her for dig og du er altid velkommen til at få rådgivning og anbefalinger inden et tilbud. Jeg har en stor passion for rejser og et kæmpe ønske for at gøre det så godt for dig som muligt.

Takket være mit netværk af kontakter og leverandører er jeg i en god position til, at tilbyde oplevelser og VIP-behandling, der ikke er tilgængelig for privatpersoner. Jeg trækker på min viden og erfaring gennem 28 år i rejsebranchen for at sikre, at alle aspekter af din rejse er ekstra ordinær. Jeg har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at jeg kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til jer.

Jeg sætter selv stor pris på god mad og drikke, hvor jeg altid følger med i udviklingen af smage, nyåbnede restauranter og vinbarer i det københavnske liv. Det samme er gældende for rejser ud i den store verden. Jeg synes ikke nødvendigvis, at middage på Michelin restauranter hver aften er et must, men tiltrækkes også af andre smagsoplevelser, som kunne komme fra et gadekøkken eller en lokal restaurant, der serverer egnsretter med et twist. Privat bor jeg sammen med min samlever Jesper i København, så der er også mulighed for at hilse på ham, når du ringer. Han har været med på mange af rejserne, så kan i de fleste tilfælde svare på dine spørgsmål. Vi elsker begge at rejse, opleve nye steder samt blive forkælet med et luksusophold, det helt rette sted. Når vi ikke er i København eller ude at rejse, så nyder vi sommerhuset i Nordsjælland.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.
De varmeste hilsner
Bo Frilund