COMO Castello Del Nero


CHIANTI, ITALIEN

COMO Castello Del Nero er et restaureret slot fra det 12. århundrede, beliggende idyllisk blandt bølgende bakker i det toskanske landskab. Slottet er omgivet af vinmarker og olivenlunde i den kendte Chianti-region, blot en kort køretur fra Sienna og Firenze.

COMO Castello Del Nero har to restauranter. Den ene er La Torre Gourmand Restaurant, en Michelin restaurant og en af de bedste, fine restauranter i Toscana. Bestil reservation i god tid for at sikre dig et bord på terrassen med den smukke udsigt ud over landskabet. COMO Castello Del Neros anden restaurant er La Taverna, en mere afslappet restaurant, der serverer toskanske retter til frokost og middag, med en ægte smag af Toscana. De 50 værelser og suiter er perfekt indrettet med en blanding af moderne bekvemligheder i et lækkert, lyst design, hvor den historiske arv respekteres.

COMO Castello Del Nero er især ideelt til par og familier med lidt større børn. Alle er dog velkomne, uanset alder.


Abundance Travel - COMO CASTELLO DEL NERO, ITALIEN

"Udover deres populære spa og wellness tilbyder COMO forskellige oplevelser: Alt fra vinsmagning til madlavningskurser, vandreture til trøffeljagt, yoga til tennis og en frisk dukkert i den opvarmede pool. Tag den gratis shuttlebus til Firenze eller Sienna og gå på opdagelse i de gamle historiske byer."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Italien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge