Six Senses Ibiza

IBIZA, SPANIEN

Kultur, wellness og bæredygtighed er kernen i Six Senses, og det er derfor naturligt, at hotelkæden åbnede sit seneste tilskud på Ibiza i juli 2021. Dette luksuriøse og smagfulde resort ligger på nordkysten af Ibiza, tæt på Sandstrande, ved havet og i rolige omgivelser.

Et ophold her er godt for sjælen på flere måder. Forkæl sjælen med gourmetmåltider i en af de fire restauranter, der drives af den berømte chefkok, Eyal Shani. Han formår at trylle plante-baseret magi ind i retterne, så de smager himmelske. Du kan også give kroppen en pause i den ekstraordinære Six Senses Spa, hvor du kan nyde alt fra massage til ansigtsbehandlinger. Om aftenen kan du nyde den fascinerende og smukke solnedgang med en cocktail i hånden på Beach Caves, hotellets trendy bar med livemusik.

Resortet har 116 smukke open-air værelser med et indbydende design. Suiter og villaer er tilgængelige med op til 5 soveværelser samt privat pool. Alt er designet i lyse og bløde toner af naturlige materialer, der smelter sammen med naturen og kystlinjen.

Six Senses Ibiza tilbyder det perfekte ophold for både par og familier, der ønsker lidt ekstra plads omkring sig.


Abundance Travel - SIX SENSES IBIZA, SPANIEN

"Gennem årene har Six Senses modtaget mange internationale anerkendelser for sin miljøvenlige arkitektur og design, men Six Senses er især kendt for sin afslappede atmosfære og høje serviceniveau. Der lægges vægt på selv de mindste detaljer."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Spanien & Italien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge