Can Ferrereta

SANTANYI, MALLORCA

Træd ind i en verden af drømme på Can Ferrereta hotel på Mallorca, hvor alle gæster nyder det høje serviceniveau og forkælelse.

Med rødder tilbage til det 18. århundrede, er dette charmerende boutiquehotel en skat gemt væk i det idylliske landskab. Bliv forført af den autentiske mallorcanske atmosfære, hvor hvert af de 32 værelser og suiter er omhyggeligt indrettet med en blanding af tradition og elegance. Nyd en forfriskende dukkert i den smaragdgrønne pool, eller slentre langs de brostensbelagte gader i den historiske by Santanyí. Oplev en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor drømme bliver til virkelighed på Can Ferrereta hotel.

Du skal være min. 14 år for at bo som gæst på Can Ferrereta.   


Abundance Travel - CAN FERRERETA HOTEL, MALLORCA, SPANIEN

"Hver onsdag tager de lokale til Santanyi for at deltage eller handle ind på det charmerende og autentiske markedet i byen."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Spanien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021