Ellerman House

CAPE TOWN, SYDAFRIKA

Bo i et af Cape Towns historiske bygninger med et personlig touch, høj service og fantastisk udsigt over havet.

Ellerman House vil være lukket i april og indtil 6. maj 2024 for mindre renovering.

Ellerman House, medlem af Relais &Châteaux, ligger i hjertet af Bantry Bay, et af Cape Towns mest eksklusive kvarterer. Hotellet er et elegant palæ kun ti minutter fra byens centrum og i gåafstand fra strandene i Clifton og Camps Bay. Uanset om du vælger den luksuriøse atmosfære i Ellerman House eller den moderne kunstgalleristil i de to 3-værelses villaer, vil du blive fortryllet af dette særligt smukke sted.

Nyd frokoster og middage fra gourmetkøkkenet, tag på en vinsmagning med fine vintagevine og udforsk den imponerende private kunstsamling og den ekstremt frodige og velpassede have med en spektakulær havudsigt. Hvis I er flere der rejser sammen, er det oplagt at bo i en af de luksuriøse villaer.

Ellerman House henvender sig især til par, men børnefamilier er også velkomne.


Abundance Travel - ELLERMAN HOUSE, CAPE TOWN, SYDAFRIKA

"Ellerman house har bedst tænkelige beliggenhed i Cape Town, hvor du bor i private ramme blandt de lokale. Det tager blot 10 minutters kørsel at komme til downtown eller til Camp Bay, der byder på kulinariske restauranter og en mindre sandstrand."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021