Four Seasons Dubai

DUBAI, UAE

I det fortryllende Jumeirah-område, finder du det sofistikerede Four Seasons Resort Dubai - en sand oase af eventyr. Resortet stråler af luksus, med poleret marmor og glitrende Murano lysekroner, der indhyller stedet i en underspillet elegance. Her kan du drømme dig væk ved de tre fortryllende pools, udforske spændende vandsportsaktiviteter og nyde en verden af shopping og kulinariske oplevelser.

Når du træder ind i Four Seasons, vil du blive forført af Restaurant COYA, der ligger ved resortets indgang. Her kan du forkæle dine smagsløg med enestående retter, der serveres med forskellige varianter af den forfriskende pisco sour. For at fuldende dit eventyr kan du besøge Mercury Lounge, der ligger på toppen af Four Seasons og byder på en spektakulær udsigt over havet og Dubais fortryllende skyline.

Four Seasons Resort Dubai er især ideelt for voksne og teenagere, men alle aldre vil føle sig velkomne i denne eventyrlige oase.


Abundance Travel - FOUR SEASONS DUBAI, UAE

"Hvis du er på udkig efter endnu mere magi, er det blot en kort taxitur på 10 minutter til Down Town Dubai, hvor du vil finde et væld af shopping muligheder."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge