Capri Tiberio Palace

CAPRI, ITALIEN

Siden begyndelsen af det tyvende århundrede har Capri draget besøgende fra hele verden til sig med sin enestående ø-skønhed. Capri Tiberio Palace udstråler moderne middelhavsarkitektur, præget af farverige klinker og stilfuld indretning. De omfattende terrasser byder på en imponerende udsigt over havet. Placeret blot få skridt fra den berømte Piazzetta og byens livlige centrum, formår hotellet at bevare en atmosfære af fred og ro.

De 46 elegante værelser, herunder nyligt renoverede suiter, er nøje indrettet med fokus på selv den mindste detalje og kunne uden tvivl pryde forsiden af et moderne boligmagasin.

Restaurant Terrazza Tiberios menu bygger på en stærk regional middelhavsidentitet, baseret på kvalitet og sæsonbetonede ingredienser, omhyggeligt tilberedt af Francesco de Simone, en kok med rødder på Capri og anerkendt i branchen. Jacky Bar er det ultimative samlingspunkt for hotellets gæster og de lokale ø-boere, der kan nyde en af Capris bedste barer med udsigt til en uforglemmelig solnedgang. Det er det ideelle sted at nyde den berømte signaturcocktail, Caesar Tonic Pepper.

Børnefamilier er velkomne, selvom stedet primært henvender sig til par.


Abundance Travel - CAPRI TIBERIO PALACE, CAPRI, ITALIEN

"Dette hotel bør være dit valg, hvis du sætter pris på trendy design med sommerstemning. "

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge