Verdura Resort

SICILIEN, ITALIEN

Verdura Resort ligger på en herlig kyststrækning i det sydvestlige Sicilien, lidt isoleret fra andre resorts. Her møder du en verden af luksus og aktiviteter. Tag udfordringen op med verdensklasse golf, udforsk spændende vandsportsmuligheder eller slå dig løs på tennisbanen.

Resortet har 197 værelser, suiter og seks villaer, der giver det ultimative privatliv og indrettet i en raffineret stil med rene linier. Til trods for de mange aktiviteterne, der omfatter golf i verdensklasse, vandsport, tennis og fitness er der ligeledes lagt op til afslapning og forkælelse. Nyd den virkeligt luksuriøs store spa med fire thalassoterapi-pools og behandlinger af Irene Forte Skincare, eller læs en bog ved pool eller på stranden. Verduras økologiske landbrugsprodukter håndplukkes dagligt og bruges til at forberede gourmetoplevelser i resortets fire restauranter og fem barer.

Verdura Resort ligger ca. 1.5 time fra Palermo og henvender sig til både par, børnefamilier samt flere generationer der rejser sammen.


Abundance Travel - VERDURA RESORT, SICILIEN, ITALIEN

"På Verdura Resort er der ingen grænser for, hvor godt du kan blive forkælet. Så læn dig tilbage, slap af og lad dig blive forført af den udsøgte blanding af mad, strand, afslapning og luksus på dette fantastiske resort på Sicilien."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Italien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge