Aman Venice

VENEDIG, ITALIEN

Træd ind i Europas mest fortryllende hoteloplevelse ved det ultraluksuriøse Aman Venice. Denne storslåede barokbygning fra det 16. århundrede, tidligere kendt som Palazzo Papadopoli, er en symfoni af renæssancepragt, hvor originale freskomalerier er blevet kærligt restaureret for at genoplive bygningens tidligere pragt. er populært for sit høje serviceniveau, sin gourmetmad med det sunde og lækre Shambala-madkoncept og SPA.

Oplev en magisk atmosfære, hvor kalkmalerier, spejle og lysekroner skaber en unik blanding af historie og elegance, der skiller Aman Venice ud som en sand juvel i Venedig. På tredje sal venter en eksklusiv spaoplevelse, mens den femte sal byder på en terrasse, der giver dig panoramaudsigt over Venedigs tage. Lad dig forføre af hotellets to smukke haver, hvoraf den ene åbner op mod Canal Grande og skaber det perfekte sted til at nyde den magiske venetianske atmosfære.


Abundance Travel - AMAN VENICE, VENEDIG, ITALIEN

"Gå på opdagelse i historiens vingesus på fjerde sal, hvor et historisk bibliotek og en storslået lounge med himmelhøjt til loftet åbner op mod en betagende udsigt over Canal Grande."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge