Palazzo Manfredi

ROM, ITALIEN

Nyd en drømmende atmosfære af historiens vingesus, hvor ekkoer af gamle stridsvogne stiger op fra Colosseum, synes at være inden for rækkevidde af Palazzo Manfredi.

Engang lå der en gladiatorskole blot et par meter fra, hvor hotellet står i dag. Men Palazzo Manfredi fra det 16. århundrede fortryller med mere end bare sin imponerende udsigt. De 15 værelser og fem suiter fusionerer smukt tapet, imiteret pels, kunstværker på væggene og romerske buster, hvilket skaber en overraskende vellykket og drømmende atmosfære. Udsigten over Colosseum er selvfølgelig et must.

Hotellet kan arrangere private ture på engelsk med byens bedste guider for at give dig den mest unikke oplevelse.


Abundance Travel - PALAZZO MANFREDI, ROM, ITALIEN

"Nyd en forfriskende cocktail i baren, inden du forkæler dig selv med en tallerken fyldt med saftige hummermedaljoner og andre kulinariske lækkerier på teressen hos Aroma-restauranten, der har en Mivhelin-stjerne."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Italien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge