Maroma, A Belmond Hotel

RIVIERA MAYA, MEXICO

Belmond Maroma Resort – et eksklusivt tilflugtssted ved Riviera Maya's kyst i Mexico. Her venter den luksusbevidste rejsende en udsøgt oplevelse, hvor gourmetmad, strandafslapning, kulturel dybde og historisk charme forenes.

Nyd de prisbelønnede restauranter forkæle dine smagsløg med autentiske mexicanske retter. Dyk ned i det krystalklare hav, slentre på den hvide sandstrand, og fordyb dig i den lokale kultur. Dette eksklusive resort indfanger essensen af autentisk mexicansk charme og moderne komfort. De luksuriøse værelser og suiter kombinerer traditionel elegance med moderne bekvemmeligheder, og fra din private balkon kan du nyde betagende udsigter over havet eller de frodige haver. Maroma, henvender sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - MAROMA, A BELMOND HOTEL, MEXICO

"Maroma og Riviera Maya er mere end en ferie. Det er en uforglemmelig rejse, der tilfredsstiller alle sanser ."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge