The Chedi Muscat

MUSKAT, OMAN

Allerede ved ankomsten til The Chedi bliver du mødt af dørmænd i de traditionelle Omani-kåber med khanjar-dolke – det nationale emblem, som også ses på flaget og pengesedler. Atmosfæren er helt speciel.

De rummelige værelser og suiter er smukt indrettet, visse med egen balkon eller terrasse. Om dagen er solbriller en nødvendighed for at aflede solstrålerne, der reflekteres i de hvide vægge. Om natten lyser de op i faklernes skær.

The Chedi ligger blot 20 minutters kørsel fra Muscat Lufthavn og 10 minutter fra Sultan Qaboos Grand Mosque - en af de få i landet, der er åben for turister. Omkring samme afstand i den modsatte retning ligger Muttrah, den gamle bydel, med sin havn, souk, butikker og restauranter.


Abundance Travel - The Chedi Muscat, Oman

Oplev den arbiske verden på bedste vis med spændende seværdigheder i nærheden, historisk fort, pulserende souk, imponerende moskeer samt en rig kultur. Alt imens den står på forkælelse på Omans lækreste strandresort, The Chedi Muscat. Resortet henvender sig til både par og familier.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Oman & UAE

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021