Al Maha, A Luxury collection

DUBAI, UAE

Dyb i hjertet af Dubais betagende ørkenlandskaber ligger Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa - et resort så eventyrligt som en luksuriøs beduinlejr. Omgivet af frodige oaser og majestætiske klitter, er dette et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Med kun 45 minutters kørsel fra Dubai befinder du dig pludselig i en verden af privatlivets fred og absolut luksus. Al Maha tilbyder 42 beduin-inspirerede suiter, der oser af ro og komfort. Hver suite har sin egen private pool og en betagende udsigt til de gyldne sandklitter. Men det er ikke kun omgivelserne, der gør Al Maha til en sand oase. Resortet tilbyder en bred vifte af forførende og personlige oplevelser. Hop op på en kamel og udforsk ørkenen, prøv kræfter med lerdueskydning eller forkæl dig selv med en afslappende spabehandling.

Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa er et sted for voksne, der søger eventyr og en unik oplevelse.


Abundance Travel - Al Maha, A Luxury Collection, Dubai, UAE

"Når det kommer til mad, bliver du ikke skuffet. Alle måltider, fra morgenmad til middag, er inkluderet i prisen. Nyd gourmetretter under den funklende stjernehimmel og lad dig forføre af de kulinariske lækkerier."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til UAE & Oman

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge