Oberoi Al Zorah

AJMAN, DE FORENEDE EMIRATER

Oberoi Al Zorah er et imponerende luksusresort beliggende i Ajman, ca. en time nord for Dubai. Resortet byder på en ekstraordinær kombination af luksus, gourmetoplevelser og en betagende strand.

Med sin moderne arkitektur og elegante indretning er Oberoi Al Zorah et paradis for rejsende, der ønsker at opleve ultimativ komfort og forkælelse. Hvert værelse og suite er smukt indrettet i en moderne stil og tilbyder en atmosfære af luksus og afslapning. Du kan nyde enestående gourmetoplevelser på resortets restauranter, der serverer et udvalg af internationale og lokale retter, tilberedt med omhu og præcision af dygtige kokke.

Resortet henvender sig til både par og familier, der sætter pris på rolige og private omgivelser, dog tæt på Dubai og alle byens faciliteter.


Abundance Travel - THE OBEROI AL ZORAH, AJMAN UAE

"Stranden er simpelhen betagende med sit fine bløde sand og tyrkisblå hav. Det er det ideelle sted at slappe af og nyde solen. Bliver dagene for lange er der mulighed for at spille golf, shoppe i Dubai m.m."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Dubai & Oman

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge