Rosewood Mayakoba

RIVIERA MAYA, MEXICO

Ultraluksuriøse Rosewood Mayakoba er et friskt pust i Maya Riviera og et af Mexicos mest eksklusive resorts. Resortet har et moderne design, og de 129 suiter, som blev totalrenoveret for et kæmpe millionbeløb i slutningen af 2019, er sofistikeret indrettet i en smagfuld stil i lyse nuancer.

Rosewood Mayakoba ligger midt i en lagune, der snor sig gennem resortet. Frodige mangrover fortsætter helt hen til den kridhvide sandstrand, der ligger for enden i området. Alle suiter og villaer har privat pool, og de største suiter og villaer har også jacuzzi. Fællesområdet byder på hele seks swimmingpools, seks restauranter, tennis og Sense Spa beliggende på en privat ø. Du har desuden adgang til mesterskabsgolfbanen El Camaleón. Ved ankomsten sejles du gennem lagunen eller køres med golfvogn til din suite, hvor din butler byder dig velkommen.

Rosewood Mayakoba henvender sig til både par og familier og er det perfekte resort, hvis du vil forkæles med god mad og afslapning.


Abundance Travel - ROSEWOOD MAYAKOBA, MEXICO

"Du bor i nærheden af kulturelle og historiske seværdigheder, som kan besøges i løbet af dagen, eller blot 15 minutter i taxa til shopping i Playa del Carmen."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021