Hotel de Russie

ROM, ITALIEN

Oplev Hotel de Russie i hjertet af Rom! Beliggende ved Piazza del Popolo, er hotellet det perfekte udgangspunkt for at udforske byens mange seværdigheder.

Med kun få minutters gang kan du besøge ikoniske steder som Spansketrappen, Trevi-fontænen og Pantheon. Gå en tur langs Tiber-floden eller tag en afslappende spadseretur i den smukke Villa Borghese-park. Men det er ikke kun beliggenheden, der gør Hotel de Russie til et ideelt valg. Den store terrasse med restaurant er en absolut perle. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over Roms hustage, mens du forkæles med lækre italienske retter og en god flaske vin.

Hotel de Russie henvender sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - HOTEL DE RUSSIE, ROM, ITALIEN

"Hvis du aldrig har besøgt Rom, så er det blot at komme afsted. Byen har Europas mest spændende seværdigheder og når du går rundt i gaderne er det som et museumsbesøg. Du støder ind i den ene seværdighed efter den anden, kun brudt af cafebesøg."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Italien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021