Six Senses Zighy Bay

MUSANDAM, OMAN

Oplev en skjult oase i hjertet af Omans betagende Musandam-halvø på Six Senses Zighy Bay. Omgivet af majestætiske bjerge og gnistrende, smaragdgrønne farvande tilbyder dette miljøvenlige resort en ægte oplevelse af Oman, blot to timers køretur fra Dubai.

Forkæl dig selv med en kulinarisk rejse som ingen anden, med forskellige spisemuligheder til enhver smag. Fra bjergtop-restauranten Sense on the Edge, hvor du kan nyde internationalt køkken med udsigt over Omanbugten, til Shua Shack og Spice Market, hvor du kan smage regionale specialiteter, lover restauranterne uforglemmelige madoplevelser.

Udforsk vidunderne på Musandam-halvøen med skræddersyede dhow-krydstogter, spændende bjergbestigning og fortryllende dykkeroplevelser. Dyk ned i den rige og levende omaniske kultur. For ultimativ afslapning er Six Senses Spa et tilflugtssted for sind og krop. Lad eksperterne forkæle dig med gamle og moderne helbredende behandlinger.

Oplev magien på Six Senses Zighy Bay, hvor natur, luksus og bæredygtighed eksisterer i perfekt harmoni til både børnefamilier, par og flere generationer, der rejser sammen


Abundance Travel - SIX SENSES ZIGHY BAY, OMAN

"Ankom til Six Senses Zighy Bay på en sjov og anderledes

måde ved at paralide ned til lobbyen."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge