Mnemba Island

ZANZIBAR, TANZANIA

Mnemba Island er lukket fra 11. januar - 1. oktober 2024 grundet omfattende renovering.

Mnemba Island er ægte barfodsparadis i Afrika, når det er absolut bedst. Her får du et højt serviceniveau, gourmetmad, privatliv med blot 12 villaer og den smukkeste sandstrand med farverigt koralrev og store flokke af delfiner.

Den fantastisk smukke og private ø ved Zanzibars østkyst lokker med azurblåt hav, et rigt koralrev, kridhvide sandstrand og ægte barfods-villa gemt i budskaset. Dette idylliske paradis er alle naturelskers drøm, der går i opfyldelse. Dagene går med velfortjent afslapning, massage, snorkling og dykning med tusindvis af tropiske fisk, blot få meter fra vandkanten og himmelske måltider. Mnemba Island er det rette resorts, når du søger afslapning i uprætentiøse omgivelser.


Abundance Travel - &Beyond Mnemba Island, Zanzibar, Tanzania

Der er blot 12 eksklusive villaer, alle direkte til stranden og i en boheme "barfods-stil". Uanset om du leder efter en eventyrlig ferie eller en magisk dykkertur, så har Mnemba Island det hele for den perfekt afslappende ferie

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til paradisøer

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge