Baraza Resort & Spa

ZANZIBAR, TANZANIA

Oplev paradiset på Baraza Resort & Spa, der ligger langs den betagende Bwejuu-strand - en af verdens 30 bedste strande ifølge Conde Nast Traveler. Dette eksklusive boutique-resort er uden tvivl et af Zanzibars mest luksuriøse resorts.

Nyd en middag under stjernehimmelen omgivet af levende ild og en tjener til at opvarte dig. Baraza er en fusion af arabisk, swahili og indisk design med smukke antikviteter, håndlavede træmøbler der står i perfekt kontrast til de hvide vægge, der oplyses af messinglanterner.


Abundance Travel - The Zanzibar Collection, Baraza Resort & Spa, Zanzibar, Tanzania

Baraza Resort & Spa har fået flere prestigefyldte priser bl.a. som bedste resort og er i dag blevet et ikon blandt hotellerne på Zanzibar. Med sine kun 30 villaer, får du et ægte boutiquehotel med en fantastisk afslappende atmosfære og mange faciliteter, som spa, tennis, vand-aktivieter, cykler m.m.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge