Zawadi

ZANZIBAR, TANZANIA

På toppen af en klippe med en spektakulær udsigt over Det Indiske Ocean, indrammet af svajende kokospalmer og bougainvilleaer, finder du Zawadi. Resortet er med sine blot 12 rummelige villaer med egen plunge-pool meget privat.

Zawadi er designet i en elegant afslappet ”strandstil”, som bedst kan betegnes som afslappet luksus, når den er bedst. Resortet ligger på en af de mest eftertragtede strande på Zanzibar og har en betagende udsigt over Det Indiske Ocean, der strækker sig så langt øjet kan se. Midt i klippen er en smuk bugt med uberørt hvid sandstrand og dejligt, varmt havvand, du kan svømme og snorkle i hele dagen, uanset tidevandet.


Abundance Travel - The Zanzibar Collection; Zawadi, The Palms & Baraza Hotel & Spa, Zanzibar, Tanzania

Zawadi er et voksen-resort med en uovertruffen All Inclusive. Du har mulighed for at besøge og benytte faciliteterne på Zawadis nærtliggende søsterhoteller, The Plams, Baraza og Breezes, hvor du finder tennis, spa, aktivitetscenter og meget mere.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge