Ikos Andalusia

IKOS ANDALUSIA, SPANIEN

Oplev en himmelsk ferie på luksuriøse Ikos Andalusia i det solbeskinnede Spanien, hvor luksus møder udsøgt forkælelse. Ophold er med en kulinarisk All Inclusive.

Dyk ned i vores fortryllende infinity-pool, hvor udsigten over Middelhavet smyger sig ind i din sjæl og giver øjeblikkelig ro. De eksklusive gourmetrestauranter inviterer dig til en kulinarisk rejse gennem Middelhavets smagfulde delikatesser, kurateret af prisvindende kokke. Forny krop og sind med en luksuriøs spa-oplevelse, hvor velvære er i centrum, og lad dig blive forkælet med afslappende behandlinger og terapier. Ved solnedgang kan du nyde cocktails ved pool-kanten, mens du indånder den salte havluft og lader dagens bekymringer smelte væk.

Lad os tage dig med på en rejse, hvor hver en detalje er skræddersyet til at forvandle din ferie til et uforglemmeligt paradis. Ikos henvender sig til par og børnefamilier.


Abundance Travel - IKOS ANDALUSIA, SPANIEN

"Ikos Andalusia er det ultimative tilflugtsted for dig, der søger en sublim kombination af luksus, komfort og gastronomisk glæde."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Spanien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge