Waldorf Astoria

SOUTH MALE ATOLL, MALDIVERNE

Waldorf Astoria er den største private ø i Maldiverne. Resortet er kronjuvelen i Maldiverne med et grænseløst højt serviceniveau samt respekt for privatlivets fred.

Waldorf Astoria spænder over 32.000 kvadratmeter og byder alle velkommen i en af de kæmpe luksuriøse poolvillaer, der er elegant designet og indrettet.Waldorf Astoria dedikerede kulinariske team tager gæsterne med på en varieret kulinarisk rejse, der kan nydes overalt på øen, på hele 10 forskellige restauranter.

Waldorf Astoria ligger 15 minutter i vandfly eller blot 30 minutter i speedbåd fra Male lufthavn. Resortet henvender sig til både par og familier med børn i alle aldre.


Abundance Travel - WALDORF ASTORIA, MALDIVERNE

Waldorf Astoria er nok det resort på Maldiverne, hvor du har flest aktiviteter og restaurantoplevelser at vælge imellem.

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Maldiverne

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge