Castell Son Claret

MALLORCA, SPANIEN

Det luksuriøse og eventyrlige 5-stjernede Castell Son Claret er et mindre slot fra år 1450, bygget midt i en 326 hektar uberørt park med frodig vegetation og en imponerende indkørsel af tårnhøje palmer. Castell Son Claret er samtidig omkranset af det bølgende landskab ved foden af Tramuntanas bjergkæde.

I har blot 5 minutters kørsel til landsbyen Capdella, mens naturreservatet Galatzó ligger kun 11 km derfra. Der er mange vandre- og cykelruter i nærheden, og det centrale Palma kan nås i bil på 20 minutter. Indehaverne, Christine og Klaus-Michael Kühne, har ikke overladt noget til tilfældighederne. Alt er planlagt ned til mindste detalje. Værelser og suiter oser af elegance og klasse. Kæmpe stenbuer og træ-, marmor- og klinkegulve suppleres af samtidskunst, komfortable møbler og tekstiler i en underspillet palet af beige, sten og varme jordfarver. Udover det store poolområde finder du små solbeskinnede terrasser i hele den smagfulde og velduftende parklignende have. Nyd et slag tennis eller lad dig forkæle i Castell Son Clares indbydende spa. Du har desuden mulighed for at låne mountainbikes, hvis du vil udfordre områdets bakkede stier.

Castell Son Claret henvender sig til både par og børnefamilier.


Abundance Travel - CASTELL SON CLARET, MALLORCA, SPANIEN

"Castell Son Claret har to fantastiske restauranter: Olivera Restaurant er den ideelle Middelhavsrestaurant, der med de fineste lokale råvarer opretholder traditionen og kvaliteten på Mallorcas gastronomiske scene. Restaurant Sa Clastra er en elegant nyåbnet gourmetrestaurant, ledet af den talentfulde unge Mallorcinske kok, Jordi Cantó. Michelin-guiden har endnu ikke opdaget restaurantens færdigheder, men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge