Gili Lakanfushi

NORTH MALE ATOLL, MALDIVERNE

Gili Lankanfushi ligger på den private ø Lankanfushi i det nordlige Malé Atoll – en intim koralø i en funklende lagune med moler, der snor sig over vandet ud til rummelige og ægte barfods-villaer.

Her finder du dit eget idylliske hide-away med blot 45 rummelige, rustikke villaer over vandet, i bæredygtigt og udsøgt design, hvor hovedingredienserne i arkitekturen er naturligt træ og glas. Den fredelige, private villa føles tryg og behagelig, akkurat som hjemme. De mindste villaer er på 210 m2 og den største, The Private Reserve, på hele 1800 m2, inkl. terrasse. Gili Lankanfushi er et sted, hvor varige minder skabes, og hvor tiden forsvinder som dug for solen. Gili Lankanfushi byder blandt andet på snorkle- og dykkerture, udendørsbiograf mellem palmerne, spa og tennis, og alle får udleveret egen cykel.

Gili Lankanfushi henvender sig til både par og familier med børn og er det oplagte resort til forkælelse og afslapning i luksuriøse rammer. 


Abundance Travel - GILI LANKANFUSHI, MALDIVERNE

"Under opholdet for du en dedikeret "Friday", som sørger for, at alt går som planlagt og som du altid kan spørge til råd, bestille bord og aktiviteter"

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Maldiverne

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021