LUX Grand Baie

GRAND BAIE, MAURITIUS

LUX* Grand Baie er Mauritius´ nyeste og mest sofistikerede resort, når det slår dørene op og byder gæster velkomne i december 2021. De smagfulde suiter og villaer er moderne designet og indrettet i smukke lyse nuancer af den kendte engelske designer, Kelly Hoppen. 

De fleste suiter og villaer har udsigt til stranden, mens andre ligger direkte ud til den ikoniske sandstrand og Det Indiske Ocean. Stranden er nok den mest populære på Mauritius, med det fineste gyldne sand og i læ i lagunen. Perfekt til en dukkert hele året rundt. På stranden finder du en af resortets tre restauranter, Restaurant & Beach club Beach Rouge, som tilbyder bohemeluksus i en afslappet atmosfære.


Abundance Travel - LUX GRAND BAIE, MAURITIUS

"Om aftenen kan I nyde et fabelagtigt måltid på Club Ai Kisu, der har specialiseret sig i gourmetretter fra det asiatiske køkken, der ikke kan opdrives andre steder på Mauritius."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge

Medlem af Rejsegarantifonden REG. NO.3386

Abundance Travel© 2021