One&Only Le Saint Geran

Pointe de Flacq, MAURITIUS

One&Only Le Saint Géran er det idylliske og legendariske resort på Mauritius’ nordøstlige kyst. Til trods for at resortet er mere end 40 år gammelt og Mauritius´ første 5* resorts, antages det for at være et af øens førende deluxe-hoteller.

One&Only Le Saint Geran er lukket fra 16. april til 16. oktober 2024 grundet større renovation.

One&Only Le Saint Geran er et frodigt resort, der ligger i en 60 hektar stor tropisk have på Belle Mare-halvøen. Resortet er omkranset af en kilometer fantastisk hvid sandstrand. Der er kælet for de luksuriøse og rummelige suiter, der blev færdigrenoveret i december 2017. Alle suiter har terrasser eller balkoner med udsigt til havet eller til lagunen. Du får desuden 24-timers butler service, spa, tennis, 2 pools & fitness og et hav af restauranter.

One&Only Le Saint Geran henvender sig både til par og børnefamilier.


Abundance Travel - One&Only Le Saint Geran, MAURITIUS

"Lad dig forføre af en afslappet stemning og diskret luksus kombineret med svajende palmetræer og en kridhvid sandstrand"

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til strandresorts

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge