Amangiri

UTAH, USA

Oplev Amangiri, en eksklusiv perle indlejret i en afsides dal med betagende udsigt mod Grand Staircase-Escalante National Monument. Dette luksuriøse resort er indrettet omkring en fortryllende swimmingpool, der smyger sig ind i det dramatiske landskab af dybe kløfter og majestætiske plateauer.

Forkæl dig selv ved at indkvartere dig i en af de minimalistiske stenpavilloner, der inviterer dig ind i hjertet af Utahs ørkenlandskab. Her venter der dig rummelighed, privatliv og kompromisløs luksus, komplet med udendørs lounger, tagterrasser med panoramaudsigt og din egen private pool. Blot en kort gåtur eller fem minutters kørsel fra Amangiri finder du Camp Sarika by Amangiri. Dette intime retræte tilbyder en back-to-the-wild oplevelse med en klynge af 10 pavilloner, hver ledsaget af sin egen private pool.


Abundance Travel - AMANGIRI, UTAH, USA

"Glæd dig til en eksklusiv og unik oplevelse i hjertet af Uthas imponerende ørkenområde. Ophold er inkluderet tre gourmet måltider."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge