Pleta de Mar

MALLORCA, SPANIEN

Pleta de Mar på Mallorca er som et drømmende tilflugtssted, hvor hver eneste detalje er omhyggeligt udvalgt for at skabe en unik oplevelse. Det moderne design smelter sammen med den naturlige skønhed omkring hotellet, og skaber en harmonisk atmosfære, der indbyder til afslapning og ro.

Gourmetmaden på Pleta de Mar en sand kulinarisk oplevelse. Med fokus på lokale råvarer og kreativitet, bliver hver ret til en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Fra overdådige morgenbuffeter til eksklusive middage under stjernerne, forkæles gæsterne med en gastronomisk rejse, der pirrer smagsløgene. Et af hotellets mest tiltalende træk er det høje niveau af privatliv. Med kun 30 luksuriøse suiter kan gæsterne nyde en eksklusiv og intim atmosfære. De rummelige suiter er designet med komfort og elegance for øje og tilbyder en privat oase, hvor man kan slappe af og koble helt af.

Hotel byder alle over 16 år velkomne.


Abundance Travel - PLETA DE MAR, MALLORCA, SPANIEN

"Med sit enestående design, gourmetmad i verdensklasse og fokus på privatliv, er det et sted, hvor man kan opleve ægte luksus."

Bo Frilund, Indehaver Abundance Travel

SUITE DREAMS ARE MADE OF THIS

Andre anbefalinger til Spanien

Vi har fokus på personlig service

Vi har boet på utallige resorts, hoteller og afprøvet mange aktiviteter, som gør at vi kan jonglere mellem destinationerne og netop anbefale den, der passer bedst til dig. Find inspiration på hjemmesiden, men husk at udbuddet af destinationer er meget større.

RING TIL OS
PERSONLIG SERVICE
24/7 Concierge